Нүүр » 0

САЛАТ, ЗУУШ, ХООЛЫГ БЭЛЭН БОЛГОСНООС ХОЙШ БАЯРЫН ШИРЭЭН ДЭЭР 2 ЦАГААС ИЛҮҮ БҮҮ БАЙЛГА

02-13-2018
Үзсэн тоо :100

Архины хордлогоос сэргийлье

02-13-2018
Үзсэн тоо :72

Жимс худалдан авахдаа юуг анхаарах вэ?

02-13-2018
Үзсэн тоо :77

Цагаан сараар эрүүл мэндээ хамгаалах 6 зөвлөмж

02-13-2018
Үзсэн тоо :213

Эмийг эмчийн жороор хэрэглээрэй

02-13-2018
Үзсэн тоо :41

“Хотжилтоос үүдсэн эрүүл мэндийн нөлөөлөл ба гэр хорооллын хүн амын эрүүл мэндийн судалгаа” явагдаж байна

02-12-2018
Үзсэн тоо :194

Ханиаднаас урьдчилан сэргийлэх аргууд

02-12-2018
Үзсэн тоо :50

Хоолны хордлогоос хэрхэн сэргийлэх вэ?

02-12-2018
Үзсэн тоо :142

НЭМҮТ-ийн мэдээлэл сурталчилгааны тактикийг тодорхой зорилтот бүлэгт чиглүүлэн, хүртээмжтэй хийхээр тохирлоо

02-11-2018
Үзсэн тоо :134

Салат, зууштай холбоотой хоолны хордлогоос сэргийлээрэй

02-11-2018
Үзсэн тоо :187
Top